Sröcikli Projekt

200 meg nem ivott söröm története és a ráadás

19. meg nem ivott söröm

2017. október 31. 01:37 - Hannank

A síiskolás formaruha próba után, egy "ha már a Király utcában vagyunk, igyunk meg egy sört" sör lett volna. A döntési folyamat lassú volt. Refuge? Csak a jó sör? Kandalló? Már az asztal mellől álltunk fel, mikor meghallottuk, hogy a Práter söröző értünk kiált. A Kata a pult mellett realizálta,…

Tovább
Szólj hozzá!

18. meg nem ivott söröm

2017. október 30. 01:41 - Hannank

A 17. jó barátja. 8-ig (KIHAGYHATATLAN!) egyet fizet, kettőt kap akció volt a sörökre! Rég játszottam ennyit a Játszóházban. Az est fénye egy kooperativ űrlényes játék volt. A jól összeszokott csapatunkat is kihívás elé állította, hogy stressz alatt kellett gyorsan és hatékonyan együttmüködni.

Tovább
Szólj hozzá!

15. meg nem ivott söröm

2017. október 30. 01:20 - Hannank

Vasárnapi hétértékelő! Szummázuk az elmúlt hetet és átgondoljuk a következőt. Sikert, kitartást kivánunk egymásnak, nagy levegőt veszünk és megfeszítjük izmainkat a fejes ugráshoz.

Tovább
Szólj hozzá!

13. nem megivott söröm

2017. október 29. 01:45 - Hannank

Egy hagyományos családi ebédet szieszta követ, ami már önmagában luxus a mindennapokban, de egy jól felépített sziesztát egy emésztéssegítő Unikum indít útjára és egy kávé zár.

Tovább
Szólj hozzá!

12. meg nem ivott söröm

2017. október 29. 01:26 - Hannank

Egy igazi tradicionális vasárnapi családi ebéd szombaton. A héten a reptérről összekapkodtuk a kis család minden tagját, így ma igazi családi napot tarthattunk. Egy őszi erdei séta után dobtunk egy kockás teritőset. Ez alkalommal nem volt kérdés ki fog vezetni!

Tovább
Szólj hozzá!

11. meg nem ivott söröm

2017. október 27. 11:12 - Hannank

Az interjú után, kértünk még egy kötetlen hangulatú sört, ami mellett felemlegettük többek között életem első fixizését a Margit szigeten, valamint a Szentkirály utcai albérletem hirtelen alakult házibulijait. 

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása